Ο ΜΠΑΓΑΣΑΚΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ σύντροφοι ή μια πρώτη απόπειρα επικοινωνίας










Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012


21 Νοεμβρίου σήμερα σύντροφοι!!! Γιορτάζει η Παναγιά μας γιορτάζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας, γιορτάζει η Ελλάδα.



1. Σήμερα σύντροφοι είναι μέρα γιορτής…..Μεγάλης γιορτής και περηφάνιας για τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αλλά και για τους απανταχού Έλληνες…..Ταυτόχρονα όμως είναι και μέρα μνήμης και απόδοσης τιμής, σ’ όλους τους Έλληνες μαχητές, που πρόσφεραν τη ζωή τους στην πατρίδα, σε όλες τις χρονικές περιόδους της ιστορίας της.
2. Δεν είναι τυχαίο –πιστέψτε με- σύντροφοι ότι σήμερα, μέρα που γιορτάζουμε τη Παναγιά μας,  καθορίστηκε να γιορτάζεται -με κάθε δόξα, τιμή κι επισημότητα- κι η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας…..Αυτή η εκδήλωση, αποβλέπει, σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτείας και τις διαταγές των Στρατιωτικών, στην επισήμανση και στην υπενθύμιση των αρετών της Φυλής  μας και κυρίως στην πολεμική της αρετή…..Γιατί η υπεράσπιση βωμών και εστιών ήταν, είναι και θα πρέπει να είναι –κυρίως σήμερα-  καθήκον κάθε Έλληνα…..Κι αυτό αγαπημένοι μου σύντροφοι αποτελεί Αρετή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου