Ο ΜΠΑΓΑΣΑΚΟΣ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ σύντροφοι ή μια πρώτη απόπειρα επικοινωνίας


Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

Ο φιλοτελισμός του ΜΠΑΓΑΣΑ.....Έλληνες της διασποράς σε γραμματόσημα.....Κυκλοφορία από τα ΕΛΤΑ της 13ης σειράς αναμνηστικών γραμματοσήμων του 2016....."ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ"


Tα ΕΛ.ΤΑ. υποστήριξαν και ανέδειξαν την πρωτοβουλία που ανέλαβε το φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Ιnternational Foundation for Greece» -που ιδρύθηκε από τον Γιώργο και την Ασπασία Λεβέντη και εδρεύει στο Λονδίνο  -να βραβεύσει τους Έλληνες που διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση της παγκόσμιας κοινωνικής, οικονομικής και πολιτιστικής πραγματικότητας. Τα βραβεία του Ιδρύματος (ΙFG AWARDS) απονέμονται κάθε τρία χρόνια σε διακεκριμένους Έλληνες του εξωτερικού, που όχι μόνο δεν ξέχασαν την ελληνική τους υπόσταση, αλλά προβάλλουν και ζωντανεύουν ο καθένας με το δικό του έργο, την ιδέα της Ελλάδος, θυμίζοντας με τη δράση τους ότι η Ελλάδα ήταν και παραμένει η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού.
Στο πλαίσιο αυτό τα ΕΛ.ΤΑ. κυκλοφόρησαν σήμερα την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων με τίτλο «Διακεκριμένες Ελληνικές Προσωπικότητες» που περιλαμβάνει πέντε γραμματόσημα, όσα και τα βραβεία του ιδρύματος.
Στο γραμματόσημο με αξία 0,72€ απεικονίζεται η ηθοποιός και παραγωγός Ρίτα Γουίλσον που βραβεύτηκε με το βραβείο «θέατρο-κινηματογράφος»
Το γραμματόσημο κυκλοφόρησε σε 250.000 κομμάτια και θα διατίθεται μέχρι τις 31 Αυγούστου 2017, εκτός κι αν εξαντληθεί νωρίτερα. 
Στο γραμματόσημο με αξία 0,80€ απεικονίζεται ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς –του Ζ, του Αγνοούμενου, του Μουσικού κουτιού και του Αμήν- που βραβεύτηκε με το βραβείο «Γράμματα και τέχνες»
Το γραμματόσημο κυκλοφόρησε σε 2.500.000 κομμάτια και θα διατίθεται μέχρι τις 31 Αυγούστου 2017, εκτός κι αν εξαντληθεί νωρίτερα.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου